Weet hoe je Microsoft Office in de winkel kunt kopen

Microsoft is het op twee na grootste bedrijf na Apple en Amazon. Het biedt enkele van de beste softwarediensten. Het is toegankelijk vanaf alle soorten apparaten. U kunt de applicatie gebruiken vanaf uw computer, telefoon of tablet. Het biedt een aantrekkelijk jaarabonnement. Het staat bekend om zijn producten en diensten. Hetzelfde speelt ook een belangrijke rol bij datamining. Daarom biedt het ook ondersteuning aan grote ondernemingen. Het is een geïntegreerde kantoorsuite met MS Word, PowerPoint, Excel etc.

microsoft helpdesk bellen

Aangezien u verslaafd bent aan deze webpagina, gaan we ervan uit dat u op zoek bent naar snelle manieren om deze in de winkel te kopen. Hiervoor zullen we de technische assistentie van Microsoft nummer, België om het snel te laten installeren, zoals hieronder beschreven:

  • Ga eerst naar de Microsoft Store met een snelle webwinkel. Op de betreffende homepage wordt de lijst met verschillende producten weergegeven.
  • Selecteer onder de lijst met tabbladen voor software en apps office in de categorie winkelproducten. Hiermee wordt u omgeleid naar de productpagina van het kantoor.
  • Ga hierin door de beschikbare pakketten. Ze zijn ontworpen met het oog op de plannen voor thuis en studenten. Voor bedrijven en voor Mac-computers.
  • Download na het klikken op de gewenste versie. Zorg ervoor dat de bundel die je kiest alles dekt wat je nodig hebt.
  • Ga onder de optie Nu kopen en downloaden naar de lijst met besturingssystemen waarmee de Office-versie compatibel is.
  • Ga verder door te klikken op download en koop nu optie. Aanvullende systeem details zijn beschikbaar als voetnoot onderaan de pagina.
  • Klik op de winkelwagen link openen en de nodige betalingen doen. Houd uw betalingsgegevens bij de hand.
  • Log in met het Microsoft-account. U wordt gevraagd de betalingsgegevens in te voeren. U kunt de betaling in elke modus uitvoeren, of het nu creditcard of andere online bankdiensten zijn.
  • Na het verwerken van de betaling krijgt u een link om de software te downloaden. Zodra u erop klikt, wordt het gedownload naar uw computerbestand.
  • Nadat u het installatieprogramma hebt gedownload, klikt u er tweemaal op om de Microsoft Office-toepassing te installeren.

Voor verdere hulp kunt Microsoft helpdesk bellen met de helpdesk van Microsoft, om zo snel mogelijk de ultieme oplossingen te krijgen. U kunt de Office-versie opnieuw downloaden als u deze al online hebt gekocht. U moet de products leutelgegevens invoeren en de proefversie installeren vanaf de officiële website om deze te activeren.

Published by Cooper Max

Hallo, mijn zelf coopermax. Ik woon in België. Hier werk ik als Senior Project Manager bij Microsoft Telefoonnummer Support in België. Mijn hobby's zijn een roman lezen en naar muziek luisteren. Ik ben ook geïnteresseerd in het lezen van de blog.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started